03.07.2016 12:50

Paikallisen sopimisen seminaarit keväällä 2016

LexAuctor järjesti keväällä 2016 kolme suosittua seminaaria, jotka käsittelivät paikallisen sopimisen ongelmia ja vaihtoehtoja niiden ratkaisemiseksi. Kahden viimeisen seminaarin luennoitsijat edustivat koko maan parhainta asiantuntemusta. 

OTK Lasse Laatunen sekä kansanedustajat Lauri Ihalainen ja Juhana Vartiainen ottivat selväsanaisesti kantaa moniin paikallisen sopimisen periaatteellisiin ongelmiin. Tutkimuksellista näkökulmaa ja maan hallituksen tavoitteita avasivat puolestaan mm. oikeustieteen tohtori, emeritusprofessori Martti Kairinen ja varatuomari Harri Hietala. 

Valtakunnasovittelijana toiminut Esa Lonka  luennoi käytännönläheisesti sopimusneuvottelujen problematiikkaa, ja STTK:n entinen puheenjohtaja Mikko Mäenpää avasi uusia näkymiä digitalisaation vaikutuksesta tulevaan sopimiskulttuuriin. 

LexAuctor Oy on päättänyt jatkaa suosittua seminaarisarjaa lähinnä alakohtaisten tai työpaikkakohtaisten tarpeiden mukaan. 

Yhteystiedot: Toimitusjohtaja Pekka Kähkönen, +35840 7701 559


—————

Takaisin


Yhteystiedot

LexAuctor Oy

Aleksanterinkatu 15B
00100 Helsinki


toimitusjohtaja
Pekka Kähkönen:
+35840 7701 559Jorma Reini 1980:

”Palkansaajien tulisi vaatia paikallisen sopimisen olennaista lisäämistä nyt, kun he ovat siihen vielä riittävän vahvoja. On vain ajan kysymys, milloin tämä tilanne muuttuu.”

Lasse Laatunen 2020:

”Työnantajien tulisi ryhtyä sopimaan paikallisesti nyt, kun he ovat siihen vielä riittävän vahvoja. On vain ajan kysymys, milloin tämä tilanne muuttuu.”