25.04.2017 12:00

PAIKALLISET SOPIMUKSET – KOULUTUSPÄIVÄ

Tervetuloa paikallisen sopimisen koulutukseen! Tule ja opi yhden päivän koulutuksessa, mitä mahdollisuuksia paikallinen sopiminen tarjoaa työnantajalle ja miten sopimukset tehdään oikein.

Koulutuspäivä on tarkoitettu kaikille, jotka neuvottelevat ja soveltavat paikallisia sopimuksia. Esimerkiksi yritysten henkilöstöhallinnon edustajille ja tuotantojohdolle sekä paikallisia sopimuksia soveltaville esimiehille.

Päivän aikana opitaan olennaisimmat asiat paikallisista sopimuksista käytännön case-esimerkkien avulla sekä yrityksen että henkilöstön näkökulmasta. Koulutuksen teemoina ovat mm. tyypillisimmät ongelmatilanteet paikallisessa sopimisessa, oikeanlaisten sopimusehtojen käyttäminen, riitojen ratkaisumekanismit ja korvausvastuut.

 

Seminaaritilat: ROYAL at Crowne Plaza, Mannerheimintie 50, 00260 HELSINKI

Hinta: 470 euroa/hlö + alv. Hinta sisältää materiaalin ja tarjoilun.

 

ILMOITTAUDU KOULUTUSPÄIVÄÄN

LUE LISÄÄ KOULUTUSPÄIVÄSTÄ

KOULUTUSPÄIVÄN OHJELMA

 

 

—————

Takaisin


Yhteystiedot

LexAuctor Oy

Aleksanterinkatu 15B
00100 Helsinki


toimitusjohtaja
Pekka Kähkönen:
+35840 7701 559Jorma Reini 1980:

”Palkansaajien tulisi vaatia paikallisen sopimisen olennaista lisäämistä nyt, kun he ovat siihen vielä riittävän vahvoja. On vain ajan kysymys, milloin tämä tilanne muuttuu.”

Lasse Laatunen 2020:

”Työnantajien tulisi ryhtyä sopimaan paikallisesti nyt, kun he ovat siihen vielä riittävän vahvoja. On vain ajan kysymys, milloin tämä tilanne muuttuu.”