Palvelumme

Tarjoamme kumppanuutta muutoksessa, joka erottelee menestyjät.
 

Työn rakenteet muuttuvat voimakkaasti

 

Työn sisällöissä tapahtuvat muutokset haastavat totutut toimintatavat. Perinteinen työaikakäsitys on menettämässä merkityksensä useissa työtehtävissä. Tuottava työyhteisö käyttää henkilöstöään monipuolisesti eri toimintojen välillä ja noudattaa joustavia, yksinkertaisia työaikamalleja.

 

Perinteinen työehtosopimusten soveltaminen ei ratkaise ongelmia

 

Perinteet luovat turvaa, mutta eivät toimi loputtomiin. Käsissämme on muutos, jota ei ole aiemmin kohdattu. Ne, jotka tarttuvat sen antamiin mahdollisuuksiin, voivat lisätä tuottavuuttaan ratkaisevasti. Asiakkaamme eivät ole tyytyneet perälautaan. Miksi sinä tyytyisit?

Muutos on mahdollisuus löytää uusia näkökulmia. Ennakkoluulottomuuden lisäksi voidaan parhaat, muiden kehittämät  käytännöt, tuoda osaksi organisaatiosi omaa toimintaa.

Palkkaus- ja työaikajärjestelmät muodostavat monen mielestä monimutkaisen ja hallinnollisesti raskaan viidakon. Näin ei tarvitse olla. Järjestelmiä voidaan yksinkertaistaa loukkaamatta henkilöstön oikeuksia. Samalla vähenevät palkkahallinnon kustannukset.

Palkkarakenteita voidaan kehittää myös muulla tavoin kuin kohdentamalla työehtosopimuksissa sovittuja yrityskohtaisia eriä. Monet työehtosopimukset sallivat paikallisen sopimisen muullakin tavalla. Näetkö nämä mahdollisuudet?

 

Toimintamme

 

LexAuctor Oy tuntee muutoksen pelisäännöt. Asiantuntijamme ovat riippumattomia alan ammattilaisia, jotka ovat työhistoriansa aikana olleet uudistamassa sopimusrakenteita ja kehittämässä sekä työaika- että palkkausjärjestelmiä lukuisissa tunnetuissa suomalaisissa yrityksissä. Palvelustamme ovat hyötyneet kaiken kokoiset yhtiöt. Perehdymme ongelmakenttään ja tuomme siihen luovia ratkaisumalleja. Kokemuksemme antaa vahvan perustan muutoksen läpivientiin yrityksessäsi.

 
 

>> asiantuntijoiden kontaktit

<< Takaisin

Soita meille tai ota meihin yhteyttä lomakkeella