Paikallinen sopiminen

Monet työyhteisöt ovat apumme piirissä

Organisaatiot, joita olemme auttaneet paikallisten ongelmien ratkaisemisessa, ovat olleet eri aloilta ja eri kokoisia. Monet niistä ovat hyvin tunnettuja, mutta monet aivan tavallisia pieniä tai keskisuuria työyhteisöjä

Kaikki ne ovat kuitenkin saaneet kauttamme heille räätälöidyn tuen.

Jos sinulla on yksittäinen, organisaatiotasi ehkä jo pitkään vaivannut ongelma, tai tarve tehdä laajempi sopimuskokonaisuus, voimme auttaa sinua.

Ongelmasi avaaminen asiantuntijoidemme kanssa ei ehkä johda heti varsinaiseen toimeksiantoon, mutta pelkästään se voi jo antaa sinulle uuden näkökulman ongelmasi käsittelemiseen.

 

LexAuctor on yhtiö, jonka asiantuntijat edustavat korkean tason osaamista, kun tarvitset yhteistoiminnan ja tuottavuuden kehittämistä tai tukea työoikeudellisissa erimielisyyksissä.

Asiantuntijamme ovat työssään neuvotelleet ja tulkinneet useiden eri sektorien sopimuksia ja opastaneet niiden kehittämisessä yksinkertaisemmaksi.

Asiantuntijamme ovat toimineet työlainsäädännön, sosiaalilainsäädännön ja eläkelakien kehittämistyöryhmissä. Myös palkkausjärjestelmät ja kannustava palkitseminen ovat erityisosaamistamme.